Pereiti prie turinio

Slapukų nustatymai

Pasirinkite, kokių rūšių slapukus leidžiate. Pasirinkimą bet kada galite pakeisti per „Slapukų nustatymai“ kiekvieno puslapio apačioje. Privatumo pareiškimas

Būtinieji

Visada įjungti

Reikalingi prisijungti, išsaugoti krepšelį ir įsiminti Jūsų pasirinkimus. Jie visada įjungti.

Kokie slapukai?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsų sesija ir prisijungimo išlaikymas
  • weboke_basket: Jūsų krepšelis
  • wkBtwIncl: kainų rodymas su PVM arba be PVM
  • wok_cookies: Jūsų slapukų pasirinkimas, 12 mėnesių

Matuoja, kuri reklama atveda prie apsilankymo ar užsakymo, kad nemokėtume už neveiksmingas reklamas.

Kokie slapukai?
  • Google Ads per Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), iki 90 dienų
  • OpenAI Ads, reklamos ChatGPT
  • wok_aff: per kurį partnerį atėjote pas mus (partnerių programa), 60 dienų

4,6

Šalis ir kalba

Kiekviena šalis turi savo svetainę su tos šalies kainomis ir PVM.

Peržiūrėti

Selektyvus sinchronizavimas: tik tam tikri aplankai

Norite, kad šiame kompiuteryje kaip tikri failai būtų tik keli aplankai? Tuomet naudokite selektyvų sinchronizavimą. Aplankai, kurių nepažymėsite, ir toliau liks Jūsų WebOké Nextcloud, tiesiog jie neatsiras šiame kompiuteryje.

Diegiant

Programoje, jungdami paskyrą, pasirinkite Choose what to sync ir pažymėkite aplankus, kuriuos norite turėti. Žr. Nextcloud Files diegimas Windows sistemoje.

Keitimas vėliau

  1. Spustelėkite Nextcloud debesėlį (Windows: apačioje dešinėje užduočių juostoje; Mac: viršuje meniu juostoje).
  2. Atidarykite programos nustatymus (per Jūsų vardą arba profilio nuotrauką lango viršuje, tada Nustatymai).
  3. Kairėje pasirinkite savo paskyrą. Pamatysite aplanką, kuris sinchronizuojamas.
  4. Spustelėkite tris taškelius šalia aplanko ir pasirinkite Kies wat je wilt synchroniseren. Tuomet pamatysite savo Nextcloud aplankų sąrašą.
  5. Pažymėkite arba nuimkite žymėjimą nuo aplankų. Su Alles synchroniseren ir Niets synchroniseren galite įjungti arba išjungti viską iš karto.
  6. Spustelėkite Taikyti.

Dėmesio: jei panaikinsite aplanko žymėjimą, programa pašalins tą aplanką iš Jūsų kompiuterio (bet ne iš Jūsų Nextcloud). Jei tame aplanke kompiuteryje ką nors pakeitėte ir tai dar nėra įkelta, palaukite, kol debesėlis taps žalias, prieš nuimdami aplanko žymėjimą.

Selektyvus sinchronizavimas ar virtualūs failai?

Selektyvus sinchronizavimasVirtualūs failai
Ką matote savo kompiuteryje?Tik aplankus, kuriuos pažymėjoteViską
Kas iš tikrųjų yra Jūsų diske?Visk, kas yra pažymėtuose aplankuoseTik tai, ką atveriate arba prisegate
Be internetoVisi pažymėti aplankaiTik tai, kas jau atsisiųsta
MacTik su klasikiniu sinchronizavimo aplankuNumatytasis (File Provider)

Jei naudojate virtualius failus, nustatymuose šalia aplankų nematysite žymimųjų langelių. Tai yra normalu: tuomet kiekvienam aplankui atskirai pasirenkate Altijd behouden op dit apparaat arba Ruimte vrijmaken (žr. Virtualūs failai: matykite viską, atsisiųskite tik tai, ką atidarote).

Nauji dideli aplankai

Kai Jūsų Nextcloud atsiranda naujas aplankas, kuris yra didesnis už tam tikrą nustatytą dydį (pavyzdžiui, kai kolega su Jumis pasidalina dideliu aplanku), programa gali iš pradžių paklausti, ar norite jį atsisiųsti. Tai nustatoma programos nustatymuose, skiltyje Advanced (išplėstiniai nustatymai). Klausimą pamatysite debesėlio lange.

Patarimas: failus, kurių niekada nenorite sinchronizuoti, pavyzdžiui, laikinuosius programos failus, įtraukite į sąrašą Genegeerde bestanden bewerken programos nustatymuose. Žvaigždutė (*) ten reiškia bet kokius simbolius, pavyzdžiui, *.tmp.

Akimirką…

Nustatykite domenus

Kiekvienam domenui nustatykite vardų serverius, susiejimą su talpinimu ir tai, kas taps valdytoju.

Įkeliami Jūsų domenai…