14 skyrius · 14.4
Daugiau saugyklos vietos ar naudotojų, plano keitimas arba atsisakymas
Jūsų planas auga kartu su Jumis. Daugiau saugyklos vietos, papildomus naudotojus ar Biuro licencijas galite tvarkyti patys plano puslapyje, skiltyje Mano WebOké. Ten taip pat galite pereiti prie kito plano arba atsisakyti savo plano.
Konfigūruojamos parinktys

| Parinktis | Ką pasirenkate | Kuriame plane |
|---|---|---|
| Opslagruimte (1) | Personal 250 arba 500 GB, Family 500 GB arba 1 TB, Max 1, 2 arba 5 TB | Personal, Family, Max |
| Nextcloud Office users (2) | Office Suite licencijų skaičius (žr. Office licencijų priskyrimas ir papildomas užsakymas) | Personal, Family, Max |
| Extra Nextcloud accounts (3) | Papildomi naudotojai, viršijantys Max plano 10, iki 100 iš viso | Max |
| Subdomein van Nextcloud server (4) | Nemokamas adresas webokecloud.nl domene arba Jūsų paties subdomenas (žr. Jūsų Nextcloud nuosavame domene (cloud.jusuimone.lt)) | Family, Max |
- Pasirinkite norimą parinktį.
- Spustelėkite Išsaugoti parinktis (5).
- Pamatysite, kiek primokėsite už likusį laikotarpį, be PVM ir su PVM.
- Spustelėkite Patvirtinti ir apmokėti ir apmokėkite sąskaitą.
Už padidinimą likusiam laikotarpiui primokate proporcingai, jis įsigalioja po apmokėjimo. Sumažinimas įsigalioja iškart. Pakeitus saugyklos vietą, mes pritaikysime saugyklą visiems Jūsų plano naudotojams.
Dėmesio: jei mažinate saugyklos vietą, pirmiausia patikrinkite skaitiklį Opslagruimte, ar Jūsų failai tilps mažesnėje saugykloje. Kas skaičiuojama Jūsų saugyklai, galite perskaityti straipsnyje Saugyklos peržiūra: kas skaičiuojama, o kas ne.
Kito plano pasirinkimas
Plano puslapyje rodoma kortelė Hostingpakket wijzigen, jei Jums yra prieinamas kitas planas. Pasirinkite naują planą ir spustelėkite Wijzig pakket.
- Padidinimas, pavyzdžiui, nuo Personal iki Family, įsigalioja iš karto. Primokate proporcingai už likusias dienas. Jūsų Nextcloud su visais failais išlieka tas pats.
- Sumažinimas įsigalioja nuo kito pratęsimo. Nieko papildomai nemokate. Pasirūpinkite, kad Jūsų naudotojai ir failai tilptų mažesniame plane.
- Daugiau nei 5 naudotojai Family plane? Tai galima tik su Max planu.
- Perėjimas nuo Free prie mokamo plano negalimas padidinimo būdu. Jums reikia užsisakyti naują planą ir perkelti savo duomenis. Žr. Iš Nextcloud Free į mokamą paketą arba iš kito Nextcloud teikėjo.
Plano atsisakymas
Plano puslapio apačioje rodoma kortelė Product opzeggen. Ten galite pasirinkti:
- Nuo galiojimo pabaigos datos: Jūsų Nextcloud veiks įprastai iki tos datos ir po jos bus automatiškai nutraukta. Daugiau pratęsimo sąskaitų negausite. Kol data dar nepraėjo, galite tai atšaukti pasirinkę Opzegging ongedaan maken.
- Atsisakyti ir ištrinti dabar: Jūsų Nextcloud bus iškart ištrinta, kartu su visais failais. Likęs laikotarpis negrąžinamas.
Dėmesio: nutraukus paslaugą, visi visų naudotojų failai, kalendoriai ir kontaktai bus prarasti. Pirmiausia atsisiųskite viską, ką norite išsaugoti: failus naudodami darbalaukio programėlę arba kaip zip archyvą, kalendorius ir kontaktus kaip ics ir vCard failus. Žr. Įkėlimas ir atsisiuntimas, taip pat didelių failų, visų aplankų ir zip archyvų ir Adresatai: kūrimas, grupės, importavimas ir eksportavimas.
Ar Jūsų Nextcloud pereina kitam WebOké klientui, pavyzdžiui, parduodant įmonę ar renkant naują iždininką? Tokiu atveju naudokite Overdragen aan een andere klant plano puslapio apačioje. Tokiu atveju neatsisakykite paslaugos: viskas išliks nepakitę.
