Pereiti prie turinio

Slapukų nustatymai

Pasirinkite, kokių rūšių slapukus leidžiate. Pasirinkimą bet kada galite pakeisti per „Slapukų nustatymai“ kiekvieno puslapio apačioje. Privatumo pareiškimas

Būtinieji

Visada įjungti

Reikalingi prisijungti, išsaugoti krepšelį ir įsiminti Jūsų pasirinkimus. Jie visada įjungti.

Kokie slapukai?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsų sesija ir prisijungimo išlaikymas
  • weboke_basket: Jūsų krepšelis
  • wkBtwIncl: kainų rodymas su PVM arba be PVM
  • wok_cookies: Jūsų slapukų pasirinkimas, 12 mėnesių

Matuoja, kuri reklama atveda prie apsilankymo ar užsakymo, kad nemokėtume už neveiksmingas reklamas.

Kokie slapukai?
  • Google Ads per Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), iki 90 dienų
  • OpenAI Ads, reklamos ChatGPT
  • wok_aff: per kurį partnerį atėjote pas mus (partnerių programa), 60 dienų

4,6

Šalis ir kalba

Kiekviena šalis turi savo svetainę su tos šalies kainomis ir PVM.

Peržiūrėti

Bendrinama su jumis: apžvalga, atsisakymas ir pakartotinis bendrinimas

Peržiūrėti trumpame filmuke

Failo bendrinimas su kolega 0:56

Visa, ką kiti bendrina su jumis, ir visa, ką bendrinate jūs, rasite skiltyje Bendrinimai programoje Failai.

Skilties Bendrinimai apžvalga

Programoje Failai kairėje spustelėkite rodyklę šalia Bendrinimai. Jūs matysite, be kita ko:

  • Bendrinama su jumis: visa, ką kiti su jumis pasidalijo.
  • Bendrinama su kitais: tai, ką jūs bendrinate su asmenimis ar komandomis.
  • Bendrinama pagal nuorodą: visos jūsų viešos nuorodos.
  • Failų užklausos: jūsų failų užklausos (žr. Failų pateikimas iš kitų asmenų: failų priėmimo nuoroda ir failo užklausa).
  • Ištrinti bendrinimai: bendrinimai, kuriuos pašalinote ir dar galite atkurti.
  • Laukiantys bendrinimai: bendrinimai, kuriuos dar turite priimti, pavyzdžiui, iš kažkieno kito Nextcloud.
Skilties Bendrinama su jumis apžvalga Lisa paskyroje su aplanku Notulen
Ką kiti bendrina su jumis

Čia matote Lisa ekraną, su kuria Anne pasidalijo aplanku Notulen. Aplankas (2) Lisa paskyroje rodomas skiltyje Bendrinama su jumis (1). Jis taip pat matomas tarp jos pačios aplankų skiltyje Visi failai.

Bendrinimo atsisakymas arba pašalinimas

Nebenorite matyti bendrinamo failo ar aplanko? Spustelėkite jį dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkite Palikti šį bendrinimą. Taip pašalinsite bendrinimą tik iš savo paskyros. Originalas liks pas savininką. Apsigalvojote? Skiltyje Ištrinti bendrinimai galite jį atkurti.

Meniu prie bendrinamo aplanko, apačioje su parinktimi Palikti šį bendrinimą
Meniu prie bendrinamo aplanko

Pakartotinis bendrinimas

Jei savininkas suteikė Jums teisę bendrinti pakartotinai, galite patys vėl bendrinti failą ar aplanką su kitais, naudodami skirtuką Bendrinti. Neturėdami šios teisės ten matysite tik su kuo failas ar aplankas bendrinamas.

Automatinis bendrinimų priėmimas arba sudėjimas į vieną aplanką

Per savo profilio nuotrauką, Nustatymai ir Bendrinti, naudodami parinktį Pagal numatytuosius nustatymus priimti bendrinimus iš kitų paskyrų ir grupių, nustatote, ar automatiškai priimate kitų naudotojų bendrinimus, ir į kurį aplanką jie turi patekti (Nustatyti numatytąjį aplanką priimtiems bendrinimams). Pasirinkite, pavyzdžiui, aplanką "Bendrinama", tuomet jūsų pačių aplankų struktūra neprisipildys.

Akimirką…

Nustatykite domenus

Kiekvienam domenui nustatykite vardų serverius, susiejimą su talpinimu ir tai, kas taps valdytoju.

Įkeliami Jūsų domenai…