6 skyrius · 6.3
Kiek ilgai Nextcloud saugo versijas ir ištrintus failus?
Peržiūrėti trumpame filmuke
Peržiūrėti trumpame filmuke
Jūsų WebOké Nextcloud automatiškai sutvarko senas versijas ir ištrintus failus, kad saugykla neprisipildytų. Jums pačiam dėl to nieko daryti nereikia. Štai kaip tai veikia.
Ištrinti failai
- Ištrintas failas iki 31 dienos lieka skiltyje Ištrinti failai. Po to Nextcloud jį automatiškai pašalina.
- Ištrinti failai kartu negali užimti daugiau nei pusę Jūsų laisvos vietos. Jei to vis dėlto pasidaro per daug, seniausi failai pašalinami anksčiau, net jei jiems dar nėra 31 dienos.
- Todėl, pastebėję, kad failo trūksta, geriau jį atkurkite kuo greičiau.
Versijos
Versijos saugomos iki 31 dienos. Per šį laiką Nextcloud jas pamažu sumažina pagal nustatytą tvarkaraštį: kuo versija senesnė, tuo mažiau jų lieka. Vyresnes nei 31 dienos versijas Nextcloud pašalina, išskyrus versijas su pavadinimu.
| Versijos amžius | Kas išlieka? |
|---|---|
| Pirma valanda | Maždaug viena versija per minutę |
| Pirma diena | Viena versija per valandą |
| Iki 31 dienos | Viena versija per dieną |
| Vyresnė nei 31 diena | Nėra, išskyrus versijas su pavadinimu |
Versijos kartu negali užimti daugiau nei pusę Jūsų laisvos vietos. Jei taip nutinka, pirmiausia pašalinamos seniausios versijos. Versijų su pavadinimu Nextcloud automatiškai niekada nepašalina (žr. Senesnės versijos atkūrimas ir versijų pavadinimas). Todėl versijai, kurią norite išsaugoti ilgiau, suteikite pavadinimą.
Ar jos įskaičiuojamos į Jūsų saugyklą?
Ne. Ištrinti failai ir versijos neįskaičiuojami į saugyklos kiekį, kurį matote kairėje apačioje skiltyje Failai. Žr. taip pat Saugyklos peržiūra: kas skaičiuojama, o kas ne.
Patarimas: failų, kurių tikrai negalite prarasti, kopiją pasidarykite ir patys. Apie tai skaitykite Atsarginės kopijos WebOké sistemoje: ką saugome mes ir ką galite padaryti patys.
