9 skyrius · 9.4
Duomenų perkėlimas tarp Nextcloud paskyrų
Norite nukopijuoti savo kontaktus, kalendorius ir failus iš vienos Nextcloud paskyros į kitą? Pavyzdžiui, iš Nextcloud Free į naują mokamą paketą, arba iš senos paskyros į naują? Tuomet naudokite Nextcloud Export. Abi Nextcloud paskyros turi būti mūsų serveriuose.
Kur rasti Nextcloud Export?
Įveskite paieškos juostoje Mano WebOké viršuje Nextcloud Export ir spustelėkite rezultatą. Arba eikite tiesiai į mano.weboke.nl/nextcloudexport. Turite būti prisijungę. Ši funkcija vis dar yra beta versijoje.

Kaip nukopijuoti savo duomenis
- Laukuose Kopijuoti iš (šaltinis) (1) įveskite Nextcloud domeną, Naudotojo vardą ir slaptažodį tos paskyros, kurioje šiuo metu yra duomenys.
- Laukuose Kopijuoti į (paskirtis) (2) įveskite tuos pačius duomenis tos paskyros, į kurią duomenys turi būti perkelti.
- Pasirinkite skiltyje Ką norite nukopijuoti? (3), ką nukopijuoti: kontaktus, kalendorius ir failus. Pagal numatytuosius nustatymus visi trys pasirinkimai yra įjungti.
- Spustelėkite Pradėti kopijavimą (4).
Kopijavimas gali užtrukti nuo kelių minučių iki kelių valandų, priklausomai nuo duomenų kiekio. Tuo metu puslapis gali atrodyti užstrigęs, tai yra normalu. Neuždarykite puslapio. Kai procesas bus baigtas, pamatysite pranešimą Kopijavimas sėkmingas! su informacija, kiek kontaktų, kalendoriaus įrašų ir megabaitų failų buvo nukopijuota, bei kiek jų buvo praleista.
Naudinga žinoti
- Niekas nėra perrašoma ar ištrinama. Tai, kas jau yra paskirties vietoje, bus praleista. Taip išvengsite dubliuotų įrašų, net jei procesą atliksite dar kartą.
- Visi adresų knygelės įrašai ir kalendoriai iš šaltinio sujungiami į pirmąją adresų knygelę ir pirmąjį paskirties paskyros kalendorių.
- Šaltinis ir paskirtis negali būti tie patys.
- Jei paskyroje įjungtas dviejų žingsnių patvirtinimas, naudokite programėlės slaptažodį vietoj įprasto slaptažodžio. Jį galite sukurti Nextcloud skiltyje Nustatymai, Saugumas, po Įrenginiai ir sesijos. Kaip tai veikia, skaitykite Nextcloud vadove.
Dėmesio: jei vėliau norite panaikinti seną paskyrą, pirmiausia patikrinkite, ar naujoje paskyroje yra visi duomenys. Ištrynimo atšaukti negalima.
