Pereiti prie turinio

Slapukų nustatymai

Pasirinkite, kokių rūšių slapukus leidžiate. Pasirinkimą bet kada galite pakeisti per „Slapukų nustatymai“ kiekvieno puslapio apačioje. Privatumo pareiškimas

Būtinieji

Visada įjungti

Reikalingi prisijungti, išsaugoti krepšelį ir įsiminti Jūsų pasirinkimus. Jie visada įjungti.

Kokie slapukai?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsų sesija ir prisijungimo išlaikymas
  • weboke_basket: Jūsų krepšelis
  • wkBtwIncl: kainų rodymas su PVM arba be PVM
  • wok_cookies: Jūsų slapukų pasirinkimas, 12 mėnesių

Matuoja, kuri reklama atveda prie apsilankymo ar užsakymo, kad nemokėtume už neveiksmingas reklamas.

Kokie slapukai?
  • Google Ads per Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), iki 90 dienų
  • OpenAI Ads, reklamos ChatGPT
  • wok_aff: per kurį partnerį atėjote pas mus (partnerių programa), 60 dienų

4,6

Šalis ir kalba

Kiekviena šalis turi savo svetainę su tos šalies kainomis ir PVM.

Peržiūrėti

Aktyvių sesijų peržiūra ir atsijungimas

Kiekvieną kartą, kai prisijungiate kompiuteryje, telefone ar planšetėje, sukuriama sesija. Skiltyje Prisijungimo duomenys, po Aktyvios sesijos, matote, kur šiuo metu esate prisijungę. Nepažįstate kurio nors įrenginio? Tuomet galite jį čia nuotoliniu būdu atjungti.

Sesijų peržiūra

  1. Kairiajame meniu apačioje eikite į Prisijungimo duomenys.
  2. Slinkite iki kortelės Aktyvios sesijos.
Kortelė Aktyvios sesijos su kiekvienos sesijos naršykle, IP adresu ir prisijungimo laiku
Aktyvios sesijos

Kiekvienai sesijai matote naršyklę ir sistemą, pavyzdžiui, Chrome su Windows, IP adresą ir nuo kada ta sesija prisijungusi. Įrenginys, kuriuo šiuo metu dirbate, pažymėtas žyma Ši sesija (1).

Sesijos atjungimas

  • Spustelėkite šalia sesijos esantį mygtuką Atsijungti (2). Tame įrenginyje po to reikės prisijungti iš naujo.
  • Norite uždaryti viską vienu kartu? Tuomet spustelėkite Atsijungti visur, išskyrus šį įrenginį (3). Jūs pats liksite prisijungę. Matysite, kiek sesijų buvo atjungta.

Mygtuką Atsijungti visur, išskyrus šį įrenginį matysite tik tuo atveju, jei esate prisijungę daugiau nei viename įrenginyje.

Dėmesio: matote sesiją, kuria nepasitikite? Atjunkite ją ir iš karto pasirinkite naują slaptažodį (Nustatyti, pakeisti ar prisiminti pamirštą slaptažodį). Vien atsijungimas nepadės, jei kas nors žino Jūsų slaptažodį. Apsvarstykite ir autentifikavimo programėlės naudojimą (Autentifikavimo programėlės naudojimas).

Patarimas: Jūsų paskyroje dirba kolegų? Jie turi savo prisijungimo duomenis ir čia nebus matomi. Jų prieigą galite tvarkyti skiltyje Naudotojų kvietimas ir teisių suteikimas.

Akimirką…

Nustatykite domenus

Kiekvienam domenui nustatykite vardų serverius, susiejimą su talpinimu ir tai, kas taps valdytoju.

Įkeliami Jūsų domenai…