Jūsų duomenų atsisiuntimas arba paskyros ištrynimas
Jūsų duomenys priklauso Jums. Todėl paskyroje Mano WebOké galite patys atsisiųsti visus savo duomenis ir, jei nebenorite būti mūsų klientu, ištrinti savo paskyrą su visais duomenimis.
Visų duomenų atsisiuntimas
- Eikite į Mano duomenys ir slinkite iki skilties Jūsų duomenys ir privatumas.
- Spustelėkite Atsisiųsti visus mano duomenis.
Gausite vieną zip failą, kuriame yra:
- gegevens.json: Jūsų paskyra, prisijungimai, kontaktiniai asmenys, produktai, domenai, sąskaitos faktūros, mokėjimai, likutis, užsakymai, užklausos su mūsų atsakymais, mūsų Jums siųstų el. laiškų temos, Jūsų prisijungimų istorija, Jūsų sutikimai, Jūsų DI pokalbiai, Jūsų AI Bouwer svetainės ir Jūsų MCP prieiga.
- facturen/: visos Jūsų sąskaitos faktūros PDF formatu.
Slaptažodžiai, saugos raktai, perkėlimo kodai, vidinės pastabos ir el. laiškų turinys sąmoningai neįtraukti. Taip į failą nepatenka jokie prisijungimo duomenys.
Paskyros ir duomenų ištrynimas
Nebenorite būti mūsų klientu? Tuomet galite patys ištrinti savo paskyrą per Mano duomenys > Ištrinti visus mano duomenis. Tai galima padaryti, jei:
- nebeturite aktyvių produktų ar domenų (atsisakykite jų arba perkelkite savo domenus);
- neturite neapmokėtų sąskaitų faktūrų ar dar neišrašytų išlaidų;
- Jūsų paskyroje nebėra likučio (dėl to susisiekite su mumis).
Jei dar kas nors neužbaigta, tiksliai matysite, ką pirmiausia reikia padaryti. Kai viskas sutvarkyta, patvirtinkite savo slaptažodžiu ir įveskite IŠTRINTI.
Kas nutinka ištrynus paskyrą?
- Po to nebegalėsite prisijungti. Kiti prisijungimai praras prieigą prie Jūsų paskyros.
- Visi Jūsų duomenys ištrinami: paskyra, kontaktiniai asmenys, užklausos, el. laiškai, užsakymai ir prisijungimai.
- Jūsų sąskaitas faktūras saugome atskirai, nes to reikalauja įstatymai. Pirmuosius 7 metus su Jūsų vardu ir adresu, vėliau be jų (anonimizuotas). Pačios sąskaitos faktūros išlieka.
Norite ką nors išsaugoti? Tuomet pirmiausia atsisiųskite savo duomenis. Jei pereinate pas kitą paslaugų teikėją, taip pat perskaitykite Išvykimas iš WebOké: kaip pasiimti savo duomenis.
Automatinis ištrynimas po 1 metų
Jei nebeturite aktyvių produktų, Jūsų paskyrą po 1 metų ištrinsime automatiškai, taip pat kaip aprašyta aukščiau. Jūsų sąskaitas faktūras tuomet taip pat saugosime atskirai. Jei dar turite neapmokėtą sąskaitą faktūrą ar likutį, tai įvyks tik juos sutvarkius.
Išsamus paaiškinimas su ekrano nuotraukomis: Privatumas: kaip atsisiųsti savo duomenis arba paprašyti juos ištrinti WebOké vadove.
