Pereiti prie turinio

Slapukų nustatymai

Pasirinkite, kokių rūšių slapukus leidžiate. Pasirinkimą bet kada galite pakeisti per „Slapukų nustatymai“ kiekvieno puslapio apačioje. Privatumo pareiškimas

Būtinieji

Visada įjungti

Reikalingi prisijungti, išsaugoti krepšelį ir įsiminti Jūsų pasirinkimus. Jie visada įjungti.

Kokie slapukai?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: Jūsų sesija ir prisijungimo išlaikymas
  • weboke_basket: Jūsų krepšelis
  • wkBtwIncl: kainų rodymas su PVM arba be PVM
  • wok_cookies: Jūsų slapukų pasirinkimas, 12 mėnesių

Matuoja, kuri reklama atveda prie apsilankymo ar užsakymo, kad nemokėtume už neveiksmingas reklamas.

Kokie slapukai?
  • Google Ads per Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), iki 90 dienų
  • OpenAI Ads, reklamos ChatGPT
  • wok_aff: per kurį partnerį atėjote pas mus (partnerių programa), 60 dienų

4,6

Šalis ir kalba

Kiekviena šalis turi savo svetainę su tos šalies kainomis ir PVM.

Peržiūrėti

Markeren, verplaatsen en verwijderen

Dit artikel is nog niet vertaald. Je leest de Nederlandse versie.

Houd je mail overzichtelijk door berichten te markeren, te verplaatsen naar een map of te verwijderen.

Markeren

Het menu Markeren met Gelezen, Ongelezen, Gemarkeerd en Niet-gemarkeerd
(1) het menu Markeren

Klik op Markeren (1) en kies:

  • Gelezen of Ongelezen: handig om een bericht later nog eens te bekijken.
  • Gemarkeerd: het bericht krijgt een rood vlaggetje en wordt rood in de lijst. Zo zie je meteen wat nog aandacht nodig heeft. Met Niet-gemarkeerd haal je het vlaggetje weer weg.

Verplaatsen en kopiëren

Het menu Meer met onder andere Dit bericht afdrukken, Toon bron, Verplaats naar en Kopiëren naar
(1) het menu Meer

Sleep een bericht naar een map in de mappenlijst. Of klik op Meer (1) en kies Verplaats naar... of Kopiëren naar.... In het menu Meer vind je ook Dit bericht afdrukken, Toon bron, Openen in een nieuw venster en Filter aanmaken (zie Een filter maken).

Verwijderen

Selecteer een of meer berichten en klik op Verwijder, of druk op Delete. Het bericht gaat naar de Prullenbak. Pas als je de prullenbak leegt, is het echt weg.

De prullenbak leeg je zo: klik op de map Prullenbak, klik op de drie puntjes naast je e-mailadres boven de mappen, en kies Legen.

Tip: verwijderde mail telt mee voor de opslag van je mailbox, totdat je de prullenbak leegt.

Per ongeluk verwijderd?

Akimirką…

Nustatykite domenus

Kiekvienam domenui nustatykite vardų serverius, susiejimą su talpinimu ir tai, kas taps valdytoju.

Įkeliami Jūsų domenai…